1- مقدمه :
در دنیای امروزی ارتباطات مهمترین وسیله هرگونه فعالیت از جمله کسب و کار ، اطلاع رسانی و آموزش میباشد . با سریعتر شدن تجهیزات انتقال داده ، گویی انسانها نیز تکامل ارتباطی پیدا کرده و بسیار حریصانه بدنبال دریافت و ارسال سریع اطلاعات میباشند بگونه ای که صبر کمی داشته و همانطور که مشکلات فنی، تاخیر در بروزرسانی و سرعت کم ارتباط را تحمل نمی کنند در زندگی واقعی نیز عجول تر و کم حوصله ترند. آنها خود رادرمسابقه ای از سرعت تبادل اطلاعات در شبکه ای بزرگ اما مجازی برای بهره گیری از نیازهای لوکس زندگی میبینند و خود را محکوم به فعالیت در این شبکه ها میدانند چرا که در دنیای مجازی بروزرسانی نکردن معادل مرگ و نیستی است وکاربرانی که چند هفته یا چند ماه فعالیتی نداشته باشند فراموش میشوند.
از این رو داشتن مسیر ارتباطی مطمئن، سریع و امن برای ارتباطات چندگانه ،بروزرسانی های مکرر، دانلودها و آپلودها ، حضور فعال بین شبکه های اجتماعی و تجاری و غیره باعث تقاضای رو به رشد و دلزدگی از تکنولوژی های فعلی و چشم داشت به تکنولوژی های جدید است.مرتبا مسیرهای جدید را امتحان و جایگزین مسیرهای قبلی میکنند. و در این بین شرکتی دارای بیشترین سهم بازار خواهد بود که با توجه به خواسته ها و نیازها آتی و نه فعلی، پیشتاز باشد.
از این رو شرکت مخابرات منطقه اصفهان بعنوان نه تنها پیشرو در بین شرکتهای رقیب بلکه بعنوان پیشرو در بین مخابرات های مناطق دیگر کشور افتخار ورود به تکنولوژی ایجاد و واگذاری بستر مناسب برای انتقال دیتا با سرعت 150 مگا بایت بر ثانیه توسط فیبرنوری تحت عنوان پروژه FTTx به متقاضیان نموده است .
2- بیشینه تحقیقات :
مفاهیم
از دهه 1950 به بعد پژوهش های مربوط به تاثیرات رسانه ها نیز مجبور به پذیرفتن این حقیقت شدند که افکار و گرایشهای مردم بیش تر تحت تاثیر محیط اجتماعی آن هاست تا جاذبه های اقناع گر رسانه های جمعی. برای درک دقیق ترآثار وسایل ارتباطی، بایدوضع افراد استفاده کننده از این وسایل را در داخل محیط خانوادگی و گروه حرفه ای آنان مورد مطالعه قرار داد و به بررسی آن به عنوان یک توده نامتمایز اکتفا نکرد. آنچه بطور عمیق و ریشه دار در فکر و جان مخاطب رخنه یافته است به راحتی قابل تغییر نیست و نادیده گرفتن اعتقادات و تجربیات، نه تنها تغییری را به دنبال نخواه
- ۹۵/۱۱/۱۹